У міліції Криму заявили про затримання снайпера, який стріляв напередодні в Сімферополі, повідомила російська радіостанція «Вести ФМ» з посиланням на свого кореспондента.

За їхніми даними, снайпером, який убив двох людей, виявився 17-річний житель Львівської області. За словами кореспондента, ймовірно, затриманий є представником «Правого сектору».

За даними міліції, стрілянина велася в двох напрямках: він стріляв по військовослужбовцях військової частини і по бійцях самооборони. На думку правоохоронців, це була провокація, повідомляють «Вести».

Раніше Аксьонов заявив про затримання снайпера, який стріляв по українських військових.

Внаслідок стрілянини 2 людини загинули, двоє отримали поранення - по одній з кожної зі сторін конфлікту (українських військовослужбовців і представників так званої «кримської самооборони»).

Повідомляється, що після стрілянини снайпер спробував втекти. Оперативники спрогнозували, в який бік можна йти з недобудованої будівлі, і того, хто стріляв, затримали.

Як раніше повідомляв ForUm, у зв'язку із загибеллю українського військовослужбовця військовим частинам Збройних сил України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосування зброї, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1275