Компанія Shell вийшла з переговорного процесу стосовно Угоди про розподіл продукції щодо Скіфської ділянки.

Інформацію про це підтвердили у прес-службі компанії Shell в Харківській та Донецькій областях.

«Ми підтверджуємо, що в січні Shell вийшла з переговорного процесу стосовно УРП щодо Скіфської ділянки. Shell очікувала, що підписання УРП відбудеться у 2012 або 2013 році. На жаль, досягти цього не вдалося. У зв'язку з цим, Shell вирішила зосередити свої зусилля і капітал на інших можливостях у нашому портфоліо світових проектів», - зазначили в компанії.

При цьому в прес-службі Shell наголосили, що це рішення жодним чином не впливає на інші проекти компанії, в тому числі на Східній Україні, передає «УНІАН».

«Це рішення не впливає на інші проекти Shell в Україні, у тому числі на проекти з розвідки природного газу з ущільнених пісковиків на Східній Україні. Ми як і раніше націлені на розробку вуглеводневих ресурсів України екологічно, соціально та економічно відповідальним чином», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ForUm, 12 вересня 2013 р. між Україною і компанією Royal Dutch Shell було підписано Угоду про операційну діяльність щодо Угоди про розподіл вуглеводнів, які видобуватимуться у межах Юзівської площі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

796