Активіст Майдану Ігор Луценко вважає неадекватною акцію на знак незгоди з новим урядом 18 березня, в ході якої активісти підпалили шини в Києві на вулиці Грушевського. Про це він сказав у коментарі Forum'у.

«Це неадекватно. А навіщо їх палити? Нудно стало? Я не розумію, навіщо їх палити. Це дурість якась. Треба показати стабільність і спокій, а не що ця революція ведеться без кінця, даючи привід тому ж Путіну кричати, що бачите - ідіоти, вони ніяк не можуть заспокоїтися. Потрібно входити в нормальне русло господарського та економічного життя», - вважає Луценко.

Він також підтримує ідею роззброєння цивільного населення. «Обов'язково це треба робити. Я думаю, що не дуже адекватні ходять з автоматами, з рушницями, тим більше в масках. Під цю дудку можна одягнути кого завгодно, будь-якого злочинця. Взяв і пішов, назвався майданівцем. Самооборона незрозуміла. Це все виключно закінчилося. Був період революції. Досить. Є нова влада. Нехай вона робить свої справи. Не заважайте їй працювати. Потрібно оголосити всім, хто на майданах стоїть - досить. Якщо щось буде не так, то люди знову вийдуть. А бігати зі зброєю - це нонсенс. Діти навколо маленькі, жінки, літні люди. А вони з дрючками й рушницею», - обурився він.

Коментуючи відтермінування підписання економічного розділу Угоди про асоціацію з Європейським Союзом у зв'язку з побоюваннями можливих негативних наслідків дії цього документа для східних промислових областей, Луценко зазначив, що підтримує це рішення. «Як вони можуть Російською стороною нехтувати, якщо південний схід працює на Росію. Як можна зупинити повністю економіку і залишити людей без роботи? Вони правильно все сказали. Їм головне, щоб війна не почалася, а далі потихеньку розберуться», - пояснив свою точку зору він.

«До цієї влади в нас немає ніяких зауважень. Вони стараються. Що можуть і роблять. Одна справа з палицею бігати, інша - вирішувати державні справи», - резюмував він.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

682