Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков вважає, що вчорашні дії депутатів від ВО «Свобода» у НТКУ дискредитують українську владу. Про це, як передає кореспондент Forum'у, він заявив на брифінгу в Кабінеті Міністрів.

«Я свою оцінку дав публічно. Вважаю, що це негативні дії, які дискредитують українську владу і грають на руку зараз нашим ворогам», - заявив він.

Він зазначив, що формально, як глава МВС, він реагуватиме на відповідне доручення Генеральної прокуратури щодо проведення розслідування.

«Генеральний прокурор, наскільки я знаю, дав доручення розпочати відповідне розслідування», - заявив він.

Як раніше повідомляв ForUm, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк вважає неприпустимими для демократичного суспільства дії народних депутатів, які намагаються силою вирішувати кадрові питання.

Генеральна прокуратура України відкрила кримінальне провадження за фактом дій народних депутатів від ВО «Свобода» у Національній телекомпанії України.

За даними деяких ЗМІ, народні депутати від ВО «Свобода» силою змусили т.в.о. директора Національної телекомпанії України Олександра Пантелеймонова написати заяву про відставку.

На викладеному в мережі відео видно, що народні депутати силою змусили Пантелеймонова писати заяву, били його по обличчю та голові.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

566