Громадський рух «Український вибір» на своєму офіційному сайті оприлюднив відеоролик соціальної реклами, який був заборонений за вказівкою Віктора Януковича.

У Медведчука заявили, що «противники ідей народовладдя використовують проти «Українського вибору» та його лідера Віктора Медведчука принцип геббельсівської пропаганди: «Ми домагаємося не правди, а ефекту».

«Цього разу нова влада намагається звинуватити «Український вибір» у співпраці з Януковичем. Однак, на відміну від колабораціоністів і кон'юнктурників у лавах вчорашньої опозиції, «Український вибір» ніколи не співпрацював з диктаторським, корупційним режимом Януковича. Фактів, що підтверджують це, більш ніж достатньо», - йдеться в заяві прес-служби руху.

З моменту створення «Український вибір» перебуває в опозиції до чинної влади і не підтримував парламентську опозицію, яка діяла з нею спільно, протистоячи ідеї народовладдя, повідомили в прес-службі.

«Саме тому, за розпорядженням Віктора Януковича, діяльність руху «Український вибір» намагалися заборонити. Проти нас велася інформаційна війна. Перші ж ролики соціальної реклами «Українського вибору» були поставлені під заборону на всіх каналах ТБ. Сьогодні так звана нова влада знову намагається закрити і заборонити рух «Український вибір». Ми досі не маємо доступу на центральні телеканали України», - стверджують у Медведчука.

Як ілюстрацію до сказаного рух оприлюднив той відеоролик соціальної реклами «Українського вибору», який був заборонений за вказівкою Віктора Януковича, оскільки в одному з персонажів він упізнав себе.

«Головний герой ролика - це збірний образ хабарника, корупціонера, казнокрада. Такі чиновники були за старої влади, є вони і в новій. Адже перезавантаження системи не відбулося. Не змінилося і ставлення народу до жадібності, користолюбства і безглуздості, особливо у владних кабінетах. Змінилися тільки персоналії і таблички на дверях «високих кабінетів», а цілі й методи залишилися колишніми. І ми не здивуємося тим, що й серед нової влади знайдуться політики і чиновники, які завжди впізнають у цьому ролику себе», - підсумували в «Українському виборі».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

261