Заборони на діяльність політичних партій у країні нині недоречні, оскільки на кону - вирішення питань державного значення. Про це в коментарі кореспондентові повідомив директор Агентства моделювання ситуацій Віталій Бала.

 
 
Він зазначив, що зараз недоречні дії депутатів, які намагаються ввести заборони на діяльність певних партій. Так, політичні сили повинні оцінювати не депутати, а громадяни України під час парламентських виборів, повідомляє «ГолосUA».

«Політичні сили, якщо є якісь претензії, повинні оцінювати громадяни України - вони голосують за них або не голосують, для цього й існують вибори. Якісь пропозиції про заборону діяльності партій зараз взагалі не заслуговують на увагу, тому що зараз потрібно займатися зовсім іншими речами, рятувати ситуацію в країні», - підкреслив експерт.

За його словами, зараз Верховній Раді в терміновому порядку необхідно ухвалити низку законопроектів.

«Краще б вони вносили законопроекти щодо того, якою буде місцева влада, якою буде податкова система, щоб вивести гроші з тіні. Краще б внесли законопроект для поліпшення інвестиційного клімату в країні. Це потрібно терміново вирішити, а не скасовувати партії в парламенті», - підсумував Бала.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

240