Вибори до органів влади Криму і Севастополя відбудуться у вересні 2015 року, до цього моменту керувати регіоном будуть Держрада і Рада міністрів республіки, а також Законодавчі Збори Севастополя, йдеться в тексті договору про прийняття республіки до Росії, опублікованому на сайті Кремля у вівторок.

«Вибори в органи державної влади республіки Крим та органи державної влади міста федерального значення Севастополя проводяться у другу неділю вересня 2015 року. До обрання органів державної влади Республіки Крим та органів державної влади міста федерального значення Севастополя їхні повноваження здійснюють відповідно Державна Рада республіки Крим - парламент республіки Крим та Рада міністрів республіки Крим, Законодавчі Збори міста Севастополя», - наголошується в повідомленні, повідомляє РІА «Новости».

Росія і Крим раніше у вівторок підписали договір про входження республіки, включаючи Севастополь, до складу РФ.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні, 18 березня, в Кремлі був підписаний договір між Російською Федерацією і Республікою Крим про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення у складі Російської Федерації нових суб'єктів.

У ході референдуму про статус Криму, який відбувся 16 березня, 96,77% жителів півострова підтримали його приєднання до Росії.

Президент РФ Володимир Путін підписав указ про визнання Республіки Крим як суверенної і незалежної держави.

Міністерство закордонних справ України закликало світову спільноту не визнавати незалежність Криму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

636