Президент Росії Володимир Путін вніс на розгляд Ради Федерації законопроект про прийняття в РФ двох нових суб'єктів - Республіки Крим та міста Севастополя. Про це він заявив, виступаючи перед депутатами Держдуми, членами Ради Федерації Федеральних Зборів РФ, керівниками регіонів та представниками громадянського суспільства у зв'язку з прийняттям Республіки Крим до РФ та утворенням у складі Росії нових суб'єктів.

Президент РФ також попросив російський парламент ратифікувати підготовлений Договір про входження Криму та Севастополя до складу РФ. «Не сумніваюся у вашій підтримці», - сказав Путін у своєму зверненні до парламентарів і голів регіонів РФ, повідомляє «ИТАР-ТАСС».

Він підкреслив, що це - «політичне рішення Російської Федерації, воно ґрунтується на волі народу».

За його словами, майже 92% росіян виступають за приєднання Криму до Росії. «Це дуже важлива цифра, вона абсолютно корелюється з тим, що було в Криму на референдумі», - підкреслив він.

Також Путін підкреслив, що Росія «не хоче поділу України».

«Ми поважаємо територіальну цілісність української держави», - заявив він у своєму зверненні у зв'язку з прийняттям Республіки Крим до складу РФ.

Він закликав український народ «не вірити тим, хто лякає Росією, кричить, що за Кримом підуть інші регіони». «Ми не хочемо поділу України», - підкреслив Путін.

Але Крим, констатував він, «по факту може бути тільки російським».

Як раніше повідомляв ForUm, у ході референдуму про статус Криму, який відбувся 16 березня, 96,77% жителів півострова підтримали його приєднання до Росії.

Президент РФ Володимир Путін підписав указ про визнання Республіки Крим як суверенної і незалежної держави.

Міністерство закордонних справ України закликало світову спільноту не визнавати незалежність Криму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

711