Станом на 17 березня до Львівської області на тимчасове проживання прибули з Автономної Республіки Крим та південно-східних областей України 762 людини.

Як повідомляє прес-служба облради, серед них - 429 дорослих і 333 дітей.

«Зокрема, 50 дітей, які приїхали на Львівщину, навчаються у школах Львова та області, 8 дітей відвідують дошкільні навчальні заклади. Чотири студенти, які прибули з АР Крим та південно-східних областей України, днями розпочнуть навчання у вищих навчальних закладах: у Львівському національному університеті імені Івана Франка та Національному університеті «Львівська політехніка». Також вирішується питання з отриманням пенсій», - сказав голова Львівської обласної ради Петро Колодій

За інформацією Департаменту соціального захисту Львівської обласної державної адміністрації, станом на 17 березня на гарячу лінію облради звернулося 349 сімей із Криму та південно-східних областей України, які хочуть приїхати на проживання у Львівську область. Це - 1692 особи, із них - 813 дорослих і 879 дітей, уточнили в ОДА.

Сьогодні очікується прибуття до Львівської області ще 31 людини.

Нагадаємо, 3 березня Львівська обласна рада заявила про готовність надати тимчасовий притулок жителям Криму, які вирішать залишити півострів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

833