У конфлікті довкола Кримського півострова винні націоналістичні настрої, які виникли в Україні під час масових акцій протесту. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав депутат Київської міської ради (партія «УДАР») Олексій Давиденко.

«Якщо зусилля Кремля в Україні найчастіше дають прямо протилежні результати від бажаного, то ваші благі націоналістичні наміри грають виключно на шкоду цілісності України та на руку Кремлю», - повідомляє Давиденко.

На його думку, в конфлікті довкола Кримського півострова винні радикальні настрої в Україні.

«Всі, хто недавно так вчасно: зносив пам'ятники Леніну по країні; вигукував гасла «хто не скаче, той москаль»; ратував за негайне скасування мовного закону; захоплювався звільненням із в'язниць засуджених за вбивства людей; радів від своєчасного розпуску «Беркута»; підтримував звільнення з-під варти збройних банд, які захоплювали з метою мародерства будинки, офіси і банки; вимагав негайного призначення лідерів «Правого сектору» на керівні посади в державі. Всі ви за один неповний місяць зробили для розвалу України більше, ніж комуністи, соціалісти і казнокради за 20 років незалежності разом узяті», - вважає депутат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

680