Протестувальники заблокували підрозділи Донецького прикордонного загону у зв'язку з інформацією про нібито передислокацію його в Дніпропетровськ з метою переформування у військові підрозділи під керівництвом представників «Правого сектору» та іноземних інструкторів.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, спроби блокування підрозділів охорони державного кордону були здійснені вчора, 16 березня.

«Незважаючи на проведену на місцевому телебаченні та в пресі інформаційно-роз'яснювальну роботу про те, що прикордонники нікуди не їдуть і залишаються на своїх місцях, протестувальники продовжують контролювати підрозділи прикордонної служби», - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з цим, Держприкордонслужба офіційно заявляє, що інформація, яка з'явилася у деяких інтернет-виданнях, про передислокацію підрозділів Донецького прикордонного загону в Дніпропетровськ з метою переформування, не відповідає дійсності.

«Всі підрозділи виконують завдання з охорони державного кордону України в межах своїх ділянок відповідальності і несуть службу в посиленому варіанті з максимальним використанням усіх наявних сил і засобів», - заявили у відомстві.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

480