У Верховній Раді сталася перепалка між народними депутатами з фракцій «Свобода» та Партії регіонів.

Це сталося після того, як з трибуни парламенту почав виступати народний депутат Нестор Шуфрич (фракція Партії регіонів).

Він зазначив, що «влада має забезпечити громадський спокій і безпеку наших громадян». «Робимо все, щоб стабільність і порядок у країну прийшли, але це дуже важко робити, коли у регіонах, в яких є певні настрої, надсилаються провокатори правих радикальних об'єднань, які сьогодні провокують протистояння», - зазначив Шуфрич.

Після цих його слів до трибуни підійшли народні депутати з фракції «Свобода» з питанням: «Які радикали в Донецьку вбили нашого хлопця?», передає «УНІАН».

Таким чином, фракція «Свобода» звинуватила Шуфрича в тому, що він виконує кремлівський сценарій, говорячи про якихось радикальних людей, які нібито надсилаються в регіони з правих радикальних об'єднань.

Оскільки депутати стримували один одного, сутички не сталося. Голова ВР Турчинов оголосив перерву на 15 хвилин, зазначивши, що після неї надасть усім можливість виступити.
Нагадаємо, Донецька обласна державна адміністрація підтверджує загибель однієї людини в сутичках під час мітингу в центрі міста ввечері 13 березня.

14 березня внаслідок сутичок у Харкові двоє людей загинули, п'ятеро поранені.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1450