Українські прикордонники за минулу добу не пропустили через державний кордон 480 громадян Росії, повідомили у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ Державної прикордонної служби України.

«За добу через кордон не пропустили 480 громадян РФ, із яких 3, можливо, причетні до екстремістської діяльності на території України», - йдеться в повідомленні.
Крім того, за даними прикордонної служби, за останні дні 36 громадян Росії отримали заборону на в'їзд в Україну.

Зокрема, вчора, 14 березня, у пункті пропуску «Червонопартизанськ» в Луганській області був виявлений радикально налаштований 26-річний росіянин, який прямував в Україну на рейсовому автобусі «Гукове-Свердловськ».

Під час прикордонного контролю мешканець міста Красний Сулін не зміг пояснити мету своєї поїздки і видавався дуже схвильованим. Тому було прийнято рішення перевірити його додатково. «В ході огляду речей молодого чоловіка знайшли військовий камуфляжний одяг, флягу, військовий квиток, металеву зірку, канат, бинти, маску, спальний мішок та інше обмундирування», - йдеться в повідомленні.

Росіянина в Україну не пропустили, крім того, йому заборонили в'їзд до нашої держави на 1 рік, повідомили в прикордонній службі.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

915