Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 7 по 14 березня.

«Це наша земля. За цю землю проливали кров наші батьки та діди, і ми не поступимося жодним сантиметром української землі. Хай знає про це Росія та її президент», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, що Україна не здасться.

«Для президента Росії говорити «не зовсім законно» - це абракадабра. За такою логікою Росія теж вийшла із СРСР не зовсім законно. А якщо піти далі, то президент Путін - не зовсім законний президент не зовсім законної Росії», - президент Леонід Кравчук (1991-1994) про заяву президента РФ Володимира Путіна щодо того, що Україна вийшла з СРСР не зовсім законно.

«Я зробив повторний запит на телефонну розмову з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим. З мене корона не впаде», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про те, як намагається зв'язатися з керівництвом РФ.

«Україна повинна заблокувати кордони від іноземних провокаторів, а тих, хто вже потрапив, - треба зупинити, гастролі «політичних туристів» пора припиняти», - лідер «УДАРУ» Віталій Кличко про провокаторів, які прибули в Україну.

«Будь-які відділення - це дуже болюча тема. Люди помиляються, що прийде Росія і дасть якісь блага. Але блага не даються, а створюються», - губернатор Донецької області Сергій Тарута про можливий кримський сценарій у регіоні.

«Я звертаюся до тих, хто утворив коаліцію, до тих, хто вважає себе героєм Майдану. Я обіцяю, що всі прізвища будуть озвучені зі сцени Майдану», - голова Верховної Ради Олександр Турчинов обіцяє оприлюднити на Майдані Незалежності прізвища тих нардепів, які пропускають голосування у сесійній залі.

«Що означає сьогоднішній військовий конфлікт, військова агресія РФ на території України? Те, що країна, яка добровільно відмовилася від ядерної зброї і статусу... залишилася незахищеною, сам на сам із озброєною до зубів державою з ядерним статусом», - прем'єр-міністр Арсеній Яценюк про конфлікт України і РФ.

«Ми вдячні Росії, але проблема в тому, що це фактично порція наркотиків», - міністр економіки Павло Шеремета про російський кредит.

«Я думаю, що вся ця бодяга, яку я називаю кримінальне провадження, зросла з надр міліції. Я думаю, що ці листи, зшиті брудними нитками, - це надра правоохоронних органів, а конкретно міліції», - мер Харкова Геннадій Кернес вважає, що в.о. міністра внутрішніх справ України Арсен Аваков особисто намагається помститися йому.
«Порушення цієї кримінальної справи не коштує навіть паперу, на якому написано», - лідер партії «Свобода» Олег Тягнибок щодо порушення Росією стосовно нього кримінальної справи.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

4675