Поліція Австрії заарештувала у Відні голову ради директорів і власника компанії Group DF, голову Федерації роботодавців Дмитра Фірташа у зв'язку з розслідуванням Федеральним бюро розслідувань США інвестиційного проекту в Індії у 2006 році, в якому Фірташ нібито брав участь. Про це «Українським новинам» повідомило джерело в Groupe DF.

Джерело підтвердило, що Фірташ справді був затриманий австрійською поліцією за запитом ФБР. При цьому він категорично відкинув припущення про винність Фірташа за інкримінованим йому обвинуваченням.

Джерело зазначило, що у цій справі розгляд тривав кілька років, кілька громадян Індії перебувають у США під арештом, один із яких нібито дав свідчення проти Фірташа.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України підтвердило інформацію про затримання українського бізнесмена Дмитра Фірташа у Відні.

Group DF - диверсифікована міжнародна група компаній, бізнес якої представлений в 11 країнах Європи та Азії. Основні напрями діяльності групи - азотний, титановий, газовий і банківський бізнес.

Засновник і власник Group DF - бізнесмен Дмитро Фірташ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

852