В Автономній Республіці Крим під виглядом військовослужбовців Кримського територіального командування внутрішніх військ МВС України невідомі особи в чорній формі, перебуваючи в громадських місцях, здійснюють провокаційні дії проти населення півострова. Про це йдеться в заяві командування внутрішніх військ МВС України.

«Усі військовослужбовці Кримського територіального командування внутрішніх військ перебувають на території військових містечок своїх частин або здійснюють виконання завдання служби з конвоювання засуджених та охорони дипломатичних представництв і консульських установ на території автономії», - йдеться в повідомленні.

Інших завдань, як підкреслили у відомстві, пов'язаних з перебуванням за межами військових частин, військовослужбовці не виконують. «Особовий склад продовжує здійснювати охорону військових містечок та місць зберігання зброї в посиленому режимі», - заявили у ВВ.

Командування внутрішніх військ МВС України ці дії розцінює як провокацію іноземних спецслужб з метою дестабілізації обстановки на території півострова.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

770