Найбільші українські кур'єрські служби припинили доставку товарів на територію Автономної Республіки Крим через нестабільну ситуацію на півострові, повідомляється на офіційних сайтах Нової пошти, «Автолюкс» та «Делівері».

«У зв'язку з нестабільною політичною ситуацією в країні, вантаж для відправлення в напрямках АР Крим тимчасово не приймається», - зазначає компанія «Автолюкс». Така ж інформація вказана на сайті Нової пошти. «Тимчасово припинено доставку відправлень на Кримський півострів у зв'язку зі складною ситуацією в регіоні», - передає «УНІАН».

При цьому на сайті кур'єрської служби Делівері сказано, що всі раніше прийняті до відправлення вантажі будуть доставлені в місця прибуття, як тільки відновиться вільний в'їзд вантажного транспорту в АР Крим. «Зараз автотранспорт з вантажами стоїть на кордоні АР Крим у пунктах пропуску Армянськ і Чонгар», - наголошується в повідомленні.

У свою чергу, прес-служба держпідприємства «Укрпошта» повідомила, що всі поштові відділення, розташовані на території АР Крим, працюють у звичайному режимі. «Поштові відправлення надходять без затримок», - зазначила прес-служба.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

619