За фактом нападу на відділення одного з комерційних банків столиці розпочато кримінальні провадження, повідомили Forum'у у ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

У міліції зазначили, що близько другої ночі у ВДСО Печерського райуправління столичної міліції надійшов сигнал «тривога» з відділення одного з комерційних банків, розташованого на вул. Московській.

«На місце негайно виїхали наряд охорони, слідчо-оперативна група райуправління і представники «Самооборони Майдану». Як з'ясувалося потім, приблизно 40 осіб у камуфляжній формі, в масках на обличчі підбігли до офісу з битами і почали трощити вікна. Увірвалися в приміщення, забарикадувалися там і почали ламати меблі, стіни, вивернули на підлогу папери, канцелярське приладдя», - йдеться в повідомленні.

Після тривалих переговорів з правоохоронцями невідомі вийшли з офісу, добровільно здали 17 одиниць зброї й пішли з працівниками в Печерське райуправління.

Під час роботи встановлено, що доставленим від 18 до 20 років. Він прибули в столицю практично з усієї України.

Зараз за цим фактом відкрито кримінальні провадження за статтею 194 «Пошкодження майна» та статтею 263 «Незаконне поводження зі зброєю» Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні вночі у центрі Києва на вулиці Московській невідомі озброєні люди зробили спробу захоплення відділення Українського Бізнес Банку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

932