Народний депутат від ВО «Батьківщина» Геннадій Москаль вкрай обурений, що у центрі Києва стався напад на банк. Про це він заявив в ексклюзивному коментарі Forum'у.

«Я не знаю, з ким цей банк пов'язують, але з ким би його не пов'язували, спочатку має бути рішення суду про конфіскацію. Потім ці кошти підуть в бюджет держави, а не якісь... 38 осіб, озброєних автоматами і пістолетами в Києві? Аль Капоне - піонер у коротких штанцях, порівняно з тим, що зараз коїться в Україні», - заявив він.

Москаль наголосив,що ситуацію з погромами повинні вирішити правоохоронні органи.

«Де наше РНБО, де чортове МВС, які не можуть навести лад? Виходить, ми вимкнули російські канали, щоб не показувати безчинства, оскільки там щодня крутять «Сашу Білого». Так закрийте його. Він набив морду прокурору і ходить з автоматом, грабує, відбирає гроші. Чому немає ніякої реакції правоохоронців, і чому українські ЗМІ цього не показують? Також бояться, що до них з палицями в масках прийдуть?» - обурився нардеп.


Нагадаємо, в Печерське районне управління міліції в Києві доставлено 38 осіб, затриманих на території відділення Українського Бізнес Банку, яке сьогодні вночі намагалися захопити.

Юлія Артамощенко,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

879