В «Українському виборі» назвали провокацією дії місцевої самооборони в Черкасах,яка перешкоджає конституційному праву громадян на мирні зібрання.

«У Черкасах місцева самооборона затримала групу громадських діячів, які необережно збиралися скористатися гарантованим Конституцією України правом на мирні зібрання. Інформацію про захід організатори розмістили на ряді інтернет-ресурсів, у тому числі й на сайті «Українського вибору», на якому, на відміну від сайтів «демократичних» політичних сил, дозволена вільна постановка матеріалів», - йдеться в заяві прес-служби руху.

У Медведчука заявили, що спроби покласти на «Український вибір» відповідальність за захід, який рух не організовує, не проводить, і не бере участі - «далеко не перша і не єдина дешева провокація, спрямована проти нашого Руху».

«Ми послідовно відстоюємо конституційне право народу на безпосереднє управління країною шляхом участі у референдумах. Громадський рух «Український вибір» виступав і виступає за збереження територіальної цілісності України», - підкреслили в «Українському виборі».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

404