До Печерського районного управління міліції в Києві доставлено 38 осіб, затриманих на території відділення Українського Бізнес Банку, яке сьогодні вночі намагалися захопити. Про це в коментарі кореспонденту Forum'у повідомила начальник прес-служби ГУ МВС України в м. Києві Ольга Білик.

«У Печерське районне управління доставлені 38 осіб. Наразі з ними працюють, опитують їх», - сказала вона.

За її словами, на місці події продовжують працювати експерти.

«Відпрацьовується територія, вже вилучають відео з камер спостережень», - додала Білик.

Вона повідомила, що вилучаються також предмети, схожі на зброю. Однак інформації про їхню кількість поки немає. При цьому, за її словами, відомо, що у затриманих була болгарка.

«Там є предмети, схожі на зброю. До експертизи ми не можемо говорити, чи це вогнепальна зброя, травматична і т.д. Вона уся спрямовується на експертизу», - резюмувала начальник прес-служби.

У той же час прес-служба Департаменту Державної служби охорони при МВС України повідомила, що у зловмисників, які намагалися захопити банк, вилучено кілька автоматів Калашникова, карабін «Сайга» і більше двох десятків пістолетів Макарова.

Як раніше повідомляв ForUm, сьогодні вночі у центрі Києва на вулиці Московській невідомі озброєні люди здійснили спробу захоплення відділення Українського Бізнес Банку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

802