Наглядова рада ПАТ «АК «Київводоканал» затвердила на посаді генерального директора підприємства Андрія Білика. Цю інформацію підтвердив новий керівник ПАТ.

«Прийнято рішення наглядової ради. З сьогоднішнього дня я став до виконання обов'язків», - підкреслив він.

За словами Білика, вже найближчим часом він планує надати для розгляду на сесії Київради План першочергових заходів щодо схеми оптимізації роботи систем водопостачання та водовідведення в місті Києві. «Цим планом будуть регламентуватися напрями технічного розвитку «Київводоканалу» на найближчі роки. Є також проекти аерації, проект модернізації насосних станцій, за яким, можливо, кредитором виступить Світовий банк. На сьогодні ми ці проекти не повинні втратити, вони важливі як у державному плані, так і для мешканців столиці», - зазначив керівник ПАТ.

Також Білик заявив про намір уже нинішнього року провести проект щодо залучення кредиту уряду Японії для реконструкції Бортницької станції аерації. «Це кредит, який уряд Японії пропонує на дуже вигідних для української сторони умовах. Ми плануємо вийти на підписання Міжурядової угоди і вирішити всі питання щодо кредиту протягом найближчого півроку за сприяння і підтримки уряду», - підкреслив він.

Білик працює в ПАТ «АК «Київводоканал» з 1997 року. До призначення обіймав посаду заступника генерального директора ПАТ «АК «Київводоканал» з технічних питань та перспектив розвитку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

937