Кабінет Міністрів створив ліквідаційну комісію Міністерства доходів і зборів, яку очолив Ігор Білоус. Про це в ході брифінгу заявив міністр Кабінету Міністрів Остап Семерак, передає кореспондент Forum'у.

За його словами, згідно з рішенням уряду головою комісії першим заступником міністра доходів і зборів призначений Білоус, на нього буде покладена функція ведення Податкової служби.

Заступником голови ліквідаційної комісії - заступником міністра доходів та зборів, а також відповідальним за митну політику буде Віталій Науменко.

Крім того, за словами міністра, призначений заступник голови ліквідаційної комісії - заступник глави міністерства доходів і зборів Володимир Фоменко. Він також займеться фінансовими розслідуваннями.

Семерак зазначив, що комісія протягом двох тижнів має підготувати всю необхідну документацію, для того щоб функції з адміністрування податків та зборів, а також щодо ведення Митної комісії були переведені в новостворену організацію.

Нагадаємо, Податкова і Митниця після розформування Міністерства доходів і зборів будуть знову переведені в розряд служб.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

829