За минулу добу Державна прикордонна служба не пропустила в Україну 305 громадян Росії, повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

«У рамках проведення заходів з іншими правоохоронними органами прикордонний контроль посилено на українсько-російському, українсько-білоруському та на українсько-молдовському кордоні. Крім того, в межах Херсонської області здійснюється посилений прикордонний режим: проводиться ретельна перевірка осіб і транспортних засобів, що виїжджають та в'їжджають на півострів Крим. Головні зусилля перевірки зосереджені на недопущенні в'їзду екстремістськи налаштованих осіб, незаконне переміщення зброї, боєприпасів та засобів терору», - йдеться в повідомленні.

Всього за минулу добу в Україну не пропущено 305 громадян Росії, які могли брати участь у заходах щодо дестабілізації ситуації в Україні.

Крім східної, південної та північної ділянок кордону посилені заходи безпеки організовані у пунктах пропуску для авіаційного сполучення в найбільших містах України.

Як раніше повідомляв ForUm, станом на 11 березня з початку проведення спецоперацій на українсько-російському державному кордоні в Україну не пропущено понад 3,5 тисячі громадян Росії, які могли би брати участь у заходах щодо дестабілізації обстановки в Україні та Автономній Республіці Крим.

4 березня Державна прикордонна служба розпочала операцію «Кордон».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

968