Вчора, 11 березня, о 21:10 у Севастополі сталася пожежа на території однієї з українських військових частин, повідомили Forum'у у прес-службі Управління ДСНС у Севастополі.

На пульт чергового Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Севастополі надійшло повідомлення про пожежу в дизельній електростанції на території однієї з військових частин Міністерства оборони України, яка розташована в селі Любимівка.
 

До місця події виїхало одне відділення Державної пожежно-рятувальної частини №3 щодо охорони Нахімовського району (Північна сторона). До моменту прибуття рятувальників на місці вже працювала пожежна команда військової частини.

«Бійці ДСНС включилися в апарати на стиснутому повітрі, провели бойове розгортання і почали гасіння загоряння дизельгенератора, який перебував у кунзі. О 21:41 спільними силами пожежу було локалізовано, а о 21:46 повністю ліквідовано. Також бійці ДПРЧ-3, забезпечували охолодження бочок з дизельним паливом, які були поблизу», - повідомив начальник караулу Олексій Сенчик.

Площа пожежі склала 20 кв.м. Причина пожежі встановлюється.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

950