Рух потягів у кримському напрямку й назад здійснюються відповідно до графіка руху і без збоїв, повідомили Forum'у у прес-службі Південно-Західної залізниці.

«Щодня залізниця відправляє в Крим 4 пари потягів, 2 із яких формуються в Києві. Крім того, територією магістралі в кримському напрямку курсує 3 транзитні потяги. За лютий у касах та за допомогою системи попереднього бронювання було реалізовано 84293 квитки у кримському напрямку. На період з 12 по 14 березня на потяги в Крим у вільному продажу було 2218 квитків», - йдеться в повідомленні.

У ПЗЗ зазначили, що залізничники постійно здійснюють моніторинг кількості пасажирів, що дозволяє оперативно задовольняти попит на квитки.

«Працівники Південно-Західної залізниці докладають всіх зусиль, щоб забезпечити безперебійну роботу залізничної інфраструктури, рухомого складу та безпечні перевезення пасажирів та вантажів», - підкреслюється в повідомленні.

Як раніше повідомляв ForUm, 9 березня з технічних причин тимчасово був призупинений попередній продаж квитків на найближчі дати на потяги, проте того ж дня він був відновлений.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

660