Компартія не голосуватиме в парламенті доти, поки не будуть розглянуті першочергові питання, запропоновані комуністами. Про це заявив лідер КПУ Петро Симоненко у ході брифінгу в Донецьку.
 

За його словами, Компартія винесла на розгляд парламенту два найважливіші питання, які варто розглядати в першу чергу. Одним із таких питань є вимога розглянути соціальні закони.

«Це те, що пов'язане з нашими вимогами. Повинні бути розглянуті соціальні закони, які були заявлені на Майдані тими, хто прийшов до влади», - сказав лідер КПУ.

Другим таким питанням, зазначив Симоненко, є вимога виконувати резолюцію Європарламенту від 27 лютого 2014 року, пункт 12, повідомляє «ГолосUA».

«В Україні не виконується резолюція Європарламенту, де засуджується захоплення центрального офісу КПУ, а також заборона Компартії та її ідеології», - сказав він.

Також глава Компартії заявив, що сьогодні буде направлено низку листів до МВС, прокуратури, СБУ та керівництва парламенту з вимогою виконувати цю резолюцію щодо звільнення будівель.

«Треба припинити полювання на відьом, яке здійснює влада проти комуністів», - підсумував Симоненко.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

908