В Україні у плановому режимі проводиться фінансування і виплата державних соціальних допомог та пенсій. Про це під час брифінгу повідомила міністр соціальної політики Людмила Денисова, передає кореспондент Forum'у.

«Станом на ранок 11 березня, за інформацією казначейства, повністю профінансовано перший транш державної соціальної допомоги за березень 3,4 млрд грн. Нині триває перерахування коштів у відділення банків і поштових відділень», - сказала вона.

За словами міністра, 2,37 млрд грн уже виплачено одержувачам. Також вона повідомила, що за графіком відбувається фінансування пенсійних виплат.

«7 березня повністю були профінансовані пенсійні виплати по 11 березня включно. Вже профінансовано понад 8,8 млрд грн пенсійних виплат», - сказала Денисова.

Також вона повідомила, що станом на 7 березня залишаються невиконаними зобов'язання в сумі 626,7 млн грн перед Фондом соціального страхування.

«Для кримчан я хочу сказати, що все фінансування здійснюється вчасно згідно із графіком. У гривневому еквіваленті, ніяких інших грошей немає, бо різні чутки йдуть», - сказала вона.

Також вона сказала, що в березні розпочалася виплата пенсій раніше на один день.

Катерина Тюріна,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

732