Під час випуску «Спеціального репортажу з Бретом Баєром» у понеділок Чарльз Краутхаммер, журналіст-коментатор і автор статей для «Fox News», заявив, що боротьба за Крим російському президентові Володимиру Путіну фактично програна, але США повинні чітко заявити, що він має зупинитися на цьому».

«У нас немає способу видворити Путіна з Криму, і сам він не збирається давати йому спокій», - сказав Краутхаммер і додав, що «з великою ймовірністю Крим стане частиною Росії вже через тиждень-другий».

«Ми просто зобов'язані переконати НАТО, що на цьому в Україні все закінчиться. Першим ділом ми повинні оголосити, що подальші кроки Путіна вглиб України викличуть негайну реакцію, і ми позитивно відповімо на прохання надати зброю та військове обладнання на місці», - сказав Краутхаммер.

Переговори з Росією застопорилися, коли в понеділок російський міністр закордонних справ Сергій Лавров заявив, що Росія не задоволена дипломатичними пропозиціями, висунутими держсекретарем Джоном Керрі у вихідні.

Відповідно до держдепартаменту, Керрі зажадав, щоб Росія припинила подальші військові дії в Криму, і запропонував сформувати міжнародну групу для розв'язання кризи. Лавров відповів, що найближчими днями Росія висуне свої «зустрічні пропозиції» Вашингтону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1184