На початку поточного тижня на всій території України збережеться тепла погода без значних опадів, проте на вихідних очікується невелике похолодання. Про це, як передає кореспондент Forum'у, під час брифінгу повідомив директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.

«Упродовж поточного тижня на території України якихось значних змін погодних умов не відбудеться. До 15 березня буде тепла погода, практично без опадів», - сказав він.

Разом із тим, за словами Кульбіди, з 16-17 березня слід очікувати певних змін погодних умов у вигляді збільшення опадів і зниження температури повітря вночі до -1° -5°, вдень до +1°- +6°тепла.

Крім того, за даними синоптика, вже з 18 березня очікується чергове потепління і припинення опадів, однак в останній тиждень поточного місяця є ймовірність невеликого похолодання.

«Через територію України пройде ще одна хвиля холодного повітря, яка призведе до коливання температури і буде супроводжуватися невеликими опадами. Але температура повітря нижче -1° вночі і +1° вдень опускатися не буде», - повідомив Кульбіда.

Водночас у Києві цього тижня опадів не очікується. Температура повітря вдень становитиме +8° - +10°, вночі - 0°. «Однак 16-17 березня пройде невеликий дощ з переходом у мокрий сніг. Температура повітря вночі опуститься до -2°- -4° градусів, удень до +3°-+5°», - резюмував синоптик.

Дарина Шварцман,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

812