Екс-глава Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін сам з'явився вчора у Генеральну прокуратуру України. Про це, як передає кореспондент Forum'у, виступаючи з трибуни парламенту заявив голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

За його словами, жодних силових заходів для доставки Добкіна в ГПУ не застосовувалося. «Думаю, він правильно зробив», - заявив він.

Наливайченко підкреслив, що Генпрокуратурою було ухвалено рішення щодо того, що до суду Добкін залишиться в ізоляторі тимчасового утримання. «Таке рішення виконано СБУ», - заявив він.

Крім того, Наливайченко зазначив, що ще один громадянин України, який також працює в Харкові на досить високій посаді», зараз їде в ГПУ. «Щоб відповісти згідно із законом, спокійно, дивлячись в очі слідчому ГПУ, на всі запитання в рамках іншої кримінальної справи», - підсумував він.

Як раніше повідомляв ForUm, 10 березня Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 110 Кримінального кодексу України (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, вчинене представником влади), затриманий екс-глава Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

Тетяна Мацур,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

619