Співробітники міліції затримали 24-річну мешканку Дніпропетровська, яка зробила неправдиве повідомлення про замінування банківського відділення.

За даними сектору зв'язків з громадськістю облуправління міліції, повідомлення про замінування в Амур-Нижньодніпровському районі надійшло 6 березня о 16:30.

У банк негайно виїхали співробітники вибухо-технічної служби НДЕКЦ, які евакуювали 15 працівників банку і 7 відвідувачів. Приміщення було оглянуто й обстежено - в результаті вибухонебезпечних пристроїв виявлено не було.

«Жартівницею» виявилася 24-річна мешканка Дніпропетровська, яка пояснила свої дії тим, що саме в цьому відділенні вона оформила кредит на 6 тис. гривень. Напередодні у неї виник конфлікт із працівниками відділення у зв'язку з неможливістю погасити кредит. Таким чином дівчина вирішила помститися.

За цим фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за 1 ч. ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Зловмисниці загрожує позбавлення волі строком від 2 до 6 років.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

694