Розпорядженням Кабінету Міністрів України Данило Лубківський призначений на посаду заступника міністра закордонних справ України. Про це Forum'у повідомили в Департаменті інформаційної політики МЗС.

39-річний Лубківський закінчив факультет міжнародних відносин Львівського національного університету імені Івана Франка.

На дипломатичній службі з 1998 року. Працював на посадах від аташе, третього, другого секретаря офісу міністра закордонних справ України, був помічником і радником керівників зовнішньополітичного відомства України.

У 2001-2004 роках третій, другий, перший секретар Постійного представництва України при ООН в Нью-Йорку, член Делегації України в раді Безпеки ООН у 2001 році.

Брав участь в численних двосторонніх і багатосторонніх міжнародних переговорних процесах, діяльності України в рамках Ради Безпеки та Генеральної Асамблеї ООН, міжнародних конференцій і форумів ЄС, НАТО, Ради Європи, ОБСЄ, ГУАМ, ОЧЕС та інших міжнародних організацій.

28 січня 2008 був призначений радником Президента України.

З червня 2006 року по березень 2010 року очолював Службу підготовки виступів Президента України, Головну службу комунікації секретаріату Президента України.

Має дипломатичний ранг Надзвичайного і Повноважного Посланника першого класу.

30 листопада 2009 нагороджений Орденом Данила Галицького.

З 2010 по 2014 рік займався активною громадською діяльністю.

З іноземних мов вільно володіє англійською, російською та чеською мовами.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

694