Всі підприємства, які розташовані на території Кримської автономії і перебувають у державній власності України, будуть націоналізовані, заявив на прес-конференції перший віце-прем'єр АРК Рустам Теміргалієв.

«Всі державні підприємства України будуть націоналізовані і перейдуть у власність Кримської автономії», - цитує його «Інтерфакс-Україна».

У той же час, за його словами, вся власність приватного бізнесу, включаючи землю, нерухомість, підприємства, буде переоформлена відповідно до російського законодавства.

Нагадаємо, рішення про входження Криму до складу РФ набуло чинності, референдум потрібен тільки для його підтвердження, заявляє перший віце-прем'єр Криму Рустам Теміргалієв.

Як раніше повідомляв ForUm, парламент АРК ухвалив рішення увійти до складу РФ і переніс референдум на 16 березня.

Нагадаємо, 1 березня 2014 р. голова Ради міністрів Криму Сергій Аксьонов заявив про перенесення референдуму в Криму на 30 березня.

Раніше ВР Криму проголосувала за проведення 25 травня референдуму «про розширення повноважень Криму». На підтримку цього рішення проголосували 55 із 64 присутніх кримських парламентаріїв.

Раніше, 27 лютого 2014 р. президія Верховної ради Криму звернулася до жителів республіки, пояснивши необхідність проведення референдуму.

Нагадаємо, 4 березня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним рішення Верховної Ради Криму про призначення Сергія Аксьонова головою Ради міністрів автономії і проведення референдуму з питання розширення повноважень АР Крим.

Генеральна прокуратура України оголосила поза законом рішення про референдуми в Криму та Донецьку.

В Україні не існує законодавчої бази для проведення місцевих референдумів.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

677