У Севастополі штаб Військово-морських Сил України, який лише кілька годин працював у штатному режимі, знову заблокований, у результаті чого українські військові моряки, котрі знаходяться поза межами території штабу, не можуть потрапити до місця служби.

Так, кілька хвилин тому до прохідної штабу, що на вул. Руднєва, під'їхали дві військові вантажівки КамАЗ, біля КПП штабу стали 4 бійці зі зброєю і в повній екіпіровці, а попереду них, приблизно за 6-8 метрів, прохід блокують представники «народної самооборони», передає «УНІАН».

Крім того, два озброєні бійці у формі без відзнак стоять біля воріт штабу.

Також, як повідомив прес-секретар штабу ВМСУ, заблокованими залишаються Севастопольська та Стрілецька бухти. Севастопольську бухту з боку Північної сторони, де стоять українські корабелі управління «Славутич» і корвет «Тернопіль», заблокували 4 російські кораблі і судна. Стрілецька бухта блокована виставленими сьогодні спеціальними суднами ЧФ РФ буями. До цього вихід-вхід з бухти блокували судна і корабель ЧФ РФ.

За непідтвердженими даними, російські військові також контролюють розміщений у Стрілецькій бухті Центр регулювання руху суден (підрозділ ДП «Дельта-Лоцман»).

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

610