Народний депутат України Ігор Шаров заявляє про прозорість своєї діяльності, а також діяльності своєї сім'ї в Україні та за кордоном. Про це інформує прес-служба народного депутата.

«Ті, хто вважають себе державними, громадськими та політичними діячами, зобов'язані усвідомлювати, що їхнє життя має бути прозорим, на яких би посадах вони не перебували», - зазначив політик.

Як стверджує Шаров, для здійснення інвестицій у будівництво нерухомості в Іспанії кілька років тому, як цього вимагає закон, було отримано офіційний дозвіл Національного банку України.

На цьому етапі нерухомість ще була в процесі будівництва і всі визначені українським законодавством процедури реєстрації дотримуються, повідомляє «From-UA».

«Після розвалу СРСР я змушений був працювати в бізнесі, організував кілька підприємств, заробив кошти. Потім, коли пішов у політику, продав акції і вклав фінанси в будівництво як в Україні, так і за її межами. Що в цьому ганебного? Ані в нашій державі, ані за її межами не заборонено працювати і заробляти, якщо ти дієш в рамках закону. Мною сплачені всі податки, кошти задекларовані, про що і зазначено в моїй декларації», - заявив народний депутат.

«Розумію, що зараз у країні дуже непростий період, внаслідок чого на хвилі емоцій будь-яка інформація може призвести до напруження і протистояння в суспільстві. Тому я закликаю всіх керуватися тільки здоровим глуздом і фактами», - сказав політик.

Він підкреслив нинішнє надзвичайно велике значення вільної преси і чесних принципових журналістів в Україні. На думку Шарова, саме журналісти як свідома патріотична частина українського народу сприяли революційним змінам в Україні.

Крім того, Шаров зазначив, що в жодних незаконних рішеннях, а тим більше в злочинних, не брав участі.

«Я завжди захищав, захищаю і буду захищати інтереси своєї держави та свого народу і засуджую будь-які спекуляції з цього приводу. Більше того, я як безпосередній учасник бойових дій в Афганістані знаю, що таке війна, і категорично виступаю проти насильства в будь-якому його прояві. Протягом тривалого часу я, будучи почесним членом правління Кіровоградської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, займаюся долею своїх побратимів з Кіровограда - афганців з інвалідністю, зокрема, забезпечив їх персональними автомобілями, а також всіляко сприяю соціальному захистові учасників бойових дій та інвалідів», - заявив Шаров.

«Зараз у цей складний час як ніколи потрібна консолідація суспільства навколо вирішення нагальних, життєво необхідних питань, конструктивний діалог між усіма політичними, суспільними організаціями та безпосередня робота з людьми заради повернення до стабільного функціонування держави», - вважає народний депутат.

Нагадаємо, що Шаров є народним депутатом України сьомого скликання, громадським діячем, кандидатом наук, автором багатьох наукових праць та художніх творів, у минулому успішний бізнесмен, меценат.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

628