Частини і підрозділи ВМС України в Криму залишаються відрізаними від засобів до існування, повідомляє прес-служба Міноборони.

У міністерстві відзначили, що проросійські радикали вимикають світло, воду, блокують входи та в'їзди у військові частини.

Так, у Севастополі, в одній із військових частин ЗС України родичі заблокованих у будинку військовослужбовців намагалися передати їм продукти харчування та їжу. Однак «протестанти», під прикриттям озброєних військових РФ не підпускали їх і образливо лаялися в бік жінок і дітей військовослужбовців, які принесли їжу та предмети особистої гігієни.

«Деяких людей вони не те що не підпускали до воріт заблокованої споруди, але й навіть побили», - зазначили в Міноборони.

Як раніше повідомляв ForUm, український корвет «Тернопіль», що знаходиться в Севастопольській бухті, повністю відрізали від суші озброєні люди у військовій формі без розпізнавальних знаків.

3 березня кораблі Чорноморського флоту заблокували в Севастопольській бухті корвет «Тернопіль» і корабель управління «Славутич».

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

929