Президент Росії Володимир Путін заявляє, що політичне напруження не має вплинути на економічну співпрацю РФ і України. Про це Путін сказав сьогодні в Москві.

«Треба співпрацювати з усіма традиційними партнерами, безумовно, забезпечуючи наші інтереси. Ми бачимо відоме політичне напруження, але воно не має позначитися на нашій поточній економічній співпраці», - сказав Путін.

Він підкреслив, що не потрібно нікого ставити у додаткове складне становище, але нагадав, що «задарма ніхто, ніде, нічого не отримує».

«Нічого не потрібно нагнітати і не потрібно перекладати політичну ситуацію на питання економічної співпраціа», - сказав Президент РФ.

Як раніше повідомляв ForUm, 1 березня Рада Федерації ухвалила постанову про використання Збройних сил РФ на території України на підставі звернення президента РФ, виходячи з інтересів безпеки громадян, у тому числі російських, і військового контингенту Росії, що дислокується на території України.

4 березня Верховний головнокомандувач Збройних сил Російської Федерації, президент Росії Володимир Путін віддав наказ військам і з'єднанням, які брали участь у військових навчаннях, повертатися в місця постійної дислокації.

Того ж дня Путін заявив, що наразі немає необхідності введення російських військ в Україну.

При цьому з 27 лютого озброєні люди без розпізнавальних знаків блокують і захоплюють військові та державні об'єкти в Криму. Кримська влада визнала, що ці загарбники - російські військові.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

750