ПриватБанк збільшив на 2 млн грн обсяг кредитної лінії, наданої одному із найбільших у Західному регіоні імпортерів і виробників сільськогосподарської техніки - ПП «Компанія Автоленд». Як повідомили в банку, кредитування компанії допоможе збільшити постачання сучасної агротехніки господарствам Рівненської та сусідніх областей перед весняною посівною кампанією.

Як зазначили в банку, в рамках програми доступного кредитування сільського господарства минулого року ПриватБанком виділено агросектору понад 13 мільярдів гривень, а кредитами банку користуються понад 80 тисяч агропідприємств. У нинішньому році обсяги кредитування компаній, пов'язаних з агробізнесом, планується збільшити у 1,5 разу.

«Отримати доступний кредит у банку може вже сьогодні будь-який наш корпоративний клієнт, для цього працює проста і зрозуміла технологія кредитування через ліміти на розрахунковий рахунок клієнта, - каже директор Північно-Західного регіонального управління Приватбанку Андрій Якимів. - Для цього достатньо користуватися рахунком у банку й іншими сучасними послугами».

Приватне підприємство «Компанія Автоленд» (с. Здовбиця, Здолбунівського району, Рівненської області) працює на ринку більше 14 років і займається імпортом сільськогосподарської техніки іноземного виробництва. Компанія пропонує господарствам від міні- до комбайнів нових і потужних моделей зернозбиральної та кормозбиральної техніки, працює сервісний центр передексплуатаційної підготовки, налагоджена швидка і ефективна доставка запасних частин до всіх видів техніки та обладнання.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

326