ПриватБанк відкрив кредитну лінію одному з провідних українських постачальників промислового електрообладнання - ТОВ «Запорізький завод електричних машин».

Як повідомляє прес-служба банку, розмір кредитної лінії складе 800 тис грн. терміном на 2 роки. Ці кошти підприємство зможе використовувати на поповнення обігових коштів та збільшення обсягів постачання продукції.

«Сьогодні унікальні продукти та умови роботи з ПриватБанком дозволяють промисловим компаніям істотно знизити вартість позикових ресурсів, і як наслідок, працювати з більшою ефективністю - зазначив директор Південно-Східного регіонального управління ПриватБанку Віктор Остапенко. - В рамках співпраці з банком клієнти можуть користуватися широким спектром гарантій та акредитивів, у тому числі унікальною для України послугою гарантованих платежів - кредитами під 4% річних».

Як зазначили в банку, за підсумками 2013 року на кредитування реального сектора економіки ПриватБанком виділено понад 13 мільярдів гривень. На сьогодні кредитами для розвитку бізнесу користуються понад 285 тисяч підприємств і підприємців України.

ТОВ «Запорізький завод електричних машин» є великим постачальником широкого асортименту електродвигунів й офіційним торговельним представником на території України провідних російських та українських підприємств - виробників промислового електрообладнання. Клієнтами підприємства є великі підприємства паливної, енергетичної, вугільної, нафтодобувної та нафтопереробної галузей України.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

299