Під час спроби захоплення озброєними особами складу зі зброєю на території Севастопольської бригади тактичної авіації Збройних сил України постраждав офіцер ЗСУ, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

«Близько 19.15 2 березня українські офіцери помітили пересування невідомих у напрямку складів. Для запобігання нападу на військовий об'єкт, у суворій відповідності зі статутами ЗСУ, командир бригади і заступник начальника штабу попередили нападників голосом, зробили попереджувальні постріли вгору. У цей же час поруч з ними вибухнули дві світло-шумові гранати», - повідомили у відомстві.

Згідно з інформацією, унаслідок події заступник начальника штабу бригади отримав контузію і знепритомнів. «Офіцер був негайно доставлений у медпункт. Наразі його стан медики характеризують як задовільний», - повідомили у Міноборони України.

Зараз склад зі зброєю авіабригади опечатаний печаткою військової частини і знаходиться під контролем українських та російських військовослужбовців.

Раніше у Міністерстві оборони спростували інформацію про те, що українські військовослужбовці масово залишають свої військові частини на території Криму.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1670