В Україну наприкінці тижня повернуться морози. Про це, як передає кореспондент Forum'у, повідомив на брифінгу директор Українського гідрометеорологічного центру Микола Кульбіда.
«Упродовж 3-7 березня на території України істотних змін температури не буде. Утримається досить тепла погода. Температура вночі буде +4°- -1°, вдень +4°-+9°. На Закарпатті та у Криму- +10°-+17°»,- сказав Кульбіда.

Але, за словами синоптика, наприкінці тижня в Україну прийдуть морози. «З 8 березня, починаючи з Півночі і Сходу, очікуємо зниження температури. Це пов'язано з приходом холодного повітря з Північної і Центральної європейської частини Росії. Упродовж 9-13 березня на всій території України очікується зниження температурного фону. Вночі - -2° - -8°, на північному сході -7° - -12°, а вдень близько 0°», - повідомив Кульбіда.

Також керівник Укргідрометцентру зазначив, що в Криму всі гідрометеорологічні станції працюють у штатному режимі.

На уточнююче запитання журналістів, чи варто очікувати сильних снігопадів у кінці березня, як це було в Києві торік, Кульбіда відповів: «До кінця березня утримуватиметься підвищений температурний режим, який буде на 2-4 градуси вище, ніж зазвичай. А це не може сприяти випаданню таких опадів».

Тетяна Григор’єва,

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

1469