Начальник Департаменту ДАІ МВС України Анатолій Сіренко закликає підлеглих у своїй роботі суворо дотримуватися чинного законодавства і дисципліни.

Про це йдеться у його заяві, яку поширила прес-служба ДАІ.

«Сьогодні в Україні склалася непроста ситуація із забезпеченням правопорядку. Я розумію, як складно сьогодні працювати... Проте хотів би зазначити, що коли ви приймали рішення служити в лавах органів внутрішніх справ України, ви добре розуміли, що легко не буде. Тому попереджаю кожного: за недотримання законності, порушення транспортної дисципліни, нетактовне та зухвале ставлення до громадян стосовно працівників будуть прийматися жорсткі та принципові рішення», - заявив Сіренко.

Він зазначив, що довіру населення до працівників міліції втрачено повністю, і на те, щоб її відновити, знадобиться досить багато часу.

«Але ми повинні зробити все, щоб повернути повагу людей. Досягти цього ми зможемо тільки якісним і професійним виконанням своїх службових обов'язків. У свою чергу, обіцяю вам: я, як керівник Державтоінспекції, відстоюватиму та захищатиму кожного працівника, який готовий чесно і віддано служити народу України», - підкреслив начальник ДДАІ.

Сіренко наголосив, що сьогодні головне завдання - повернути віру людей у силу закону і права, забезпечення порядку в країні, налагодження дієвої співпраці з громадськістю.

Як раніше повідомляв ForUm, новопризначений начальник Державтоінспекції МВС України Анатолій Сіренко пообіцяв викорінити побори на дорогах та відновити довіру громадян до ДАІ.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

528