У Ленінському районі м. Миколаєва скоєно напад на ювелірний магазин. Троє невідомих у масках, погрожуючи співробітникам магазину зброєю і сокирою, розбили вітрини і забрали ювелірні вироби, повідомляє сектор по зв'язках з громадськістю облуправління міліції.

Злочинцям вдалося втекти на автомобілі.


Співробітники державної служби охорони з'ясували, що вдень у приміщення зайшли троє невідомих чоловіків, обличчя яких були приховані медичними масками.
 

«Зловмисники, погрожуючи продавцям сокирою і предметом, схожим на пістолет, розбили вітрини трьох прилавків, забрали кілька лотків з ювелірними виробами і зникли. Щоб скоїти злочин і сховатися, зловмисникам знадобилося трохи більше 30 секунд», - повідомили у міліції.
 
 

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Ленінського райвідділу міліції, експерти НДЕКЦ та кінологи зі службовим собакою. Зараз правоохоронці вживають максимальних заходів щодо розкриття цього злочину та затримання причетних осіб.
 

Зазначений факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 КК України (Розбій), розпочато кримінальне провадження. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 10 років з конфіскацією майна.
Прикмети підозрюваних: зріст 150-165 см, на вигляд 20 років, були одягнені в куртки і брюки чорного кольору.

За свідченнями очевидців, зловмисники могли пересуватися на автомобілі блакитного кольору марки «Форд» чи «Опель» у напрямку пр. Жовтневого.

Правоохоронці звертаються до водіїв транспортних засобів, які в період з 11.20 до 12.00 могли бачити або зафіксувати на відеореєстратори автомобіль, на якому пересувалися зловмисники, повідомляти про це в міліцію.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

740