Пропонуємо Вам вибрані цитати українських політиків з 21 по 28 лютого.

«Можу заздалегідь передбачити долю всього Кабміну. Це політичні камікадзе. Казна порожня, і ми повинні зробити все можливе, щоб утримати ситуацію», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про новостворений Кабмін.

«Багато хто нервує, заздрить посадам, які сьогодні займаю я. Як тільки впродовж місяця ми зможемо нормалізувати ситуацію, відновити владу, я піду у відставку як людина, котра виконала свій обов’язок», - в.о. президента України, голова ВР Олександр Турчинов обіцяє подати у відставку, коли ситуація в Україні стабілізується.

«Досить перекрикуватися через паркан, як погані сусіди», - позафракційний народний депутат Володимир Литвин про необхідність проведення переговорів з РФ щодо Криму.

 
«Я хотів би звернутися до наших колег, депутатів Держдуми, щоб вони проявили політичну зрілість, проявили громадянську позицію і зрозуміли, що у вогні пожежі гинуть прості люди, щоб вони дистанціювалися від наших політиків-екстремалів і не втручалися в ситуацію. Ми розберемося самі», - регіонал Михайло Чечетов закликав російських політиків не втручатися у справи України.

«У зв'язку з тим, що державна скарбниця порожня, сьогодні не може стояти на порядку денному питання як скасування пенсійної реформи, так і інших рішень, оскільки це буде брехнею, а людям ми брехати не будемо», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про скасування пенсійної реформи.

«Їх критикуватимуть, лаятимуть, але вони повинні виконати свій обов'язок і згоріти заради України», - в.о. президента України, голова ВР Олександр Турчинов про те, що новий уряд приречений.

«Ми не повинні допустити таких дій, щоб після лютневої революції прийшла жовтнева», - регіонал Нестор Шуфрич про останні події в Україні.

«На превеликий жаль, зараз деякі зграї від імені Майдану тероризують людей. Це мені нагадує революційний період, коли були замучені і розстріляні тисячі людей, коли війська Муравйова увійшли і прищаві гімназисти одягнули шкірянки, взяли маузери й іменем революції стріляли в людей, житла яких їм сподобалися», - позафракційний народний депутат Володимир Литвин про те, що відбувається в Україні.

«Це абсурд. Це вигадки. Я не пам'ятаю за своє життя, щоб коли-небудь хтось піднімав на мене руку або ж були якісь інші дії», - колишній голова ВР Володимир Рибак спростував інформацію про скоєння на нього замаху.

«Зараз найголовніше - спокій, спокій і ще раз спокій», - прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк про ситуацію на валютному ринку.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

4394