За фактом застосування фізичної сили представником організації «Правий сектор» Олександром Музичком відносно працівника прокуратури Рівненського району відкрито кримінальне провадження. Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

«У діях Музичка вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України, а саме, умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв. За даним фактом розпочато кримінальне провадження слідчими Рівненського міського відділу УМВС України в Рівненській області», - йдеться у повідомленні.

У ГПУ вважають, що такі випадки неприпустимі в правовій державі. «Подібним незаконним діям буде надана відповідна правова оцінка. Генеральна прокуратура жорстко реагуватиме, незважаючи на те, хто їх скоїв», - запевнили у відомстві.

Також у Генпрокуратурі пообіцяли і надалі вживати адекватні заходи щодо забезпечення безпеки життя та праці співробітників органів прокуратури.

Нагадаємо, 27 лютого 2014 року до приміщення прокуратури Рівненського району Рівненської області прибула група громадян на чолі з координатором громадського руху «Правий сектор» у Західній Україні Олександром Музичком. Він погрожував і застосовував відносно працівника прокуратури грубу фізичну силу.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

602