Сьогодні, 27 лютого, на позачерговому пленарному засіданні Кримський парламент ухвалив постанову про проведення в Автономії республіканського (місцевого) референдуму з питань удосконалення статусу і повноважень Автономної Республіки Крим, повідомила начальник інформаційно-аналітичного управління секретаріату Верховної ради Криму Ольга Сульникова.

За її словами, за це рішення проголосував 61 із 64 депутатів.

Згідно з постановою, кримський парламент ухвалив рішення провести 25 травня 2014 року референдум, на який буде винесено питання: «Автономна Республіка Крим має державну самостійність і входить до складу України на основі договорів та угод» (так або ні), передає «Інтерфакс-Україна».

Цією ж постановою президії кримського парламенту доручено розробити і затвердити порядок та організацію проведення референдуму.

Кримському парламенту доручено здійснити фінансування і матеріально-технічні забезпечення організації проведення референдуму.

Нагадаємо, раніше голова кримського парламенту Володимир Константинов запропонував Верховній Раді провести Всекримський референдум 25 травня.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

386