На позачерговому засіданні Верховної Ради Автономної Республіки Крим будуть розглянуті два питання: про проведення всекримського референдуму та про звіти уряду, заявив голова кримського парламенту Володимир Константинов.

«Буде винесено два питання - про проведення всекримського референдуму 25 травня щодо розширення повноважень АРК. Питання друге - про економічну ситуацію в Криму і звіти уряду. Ми плануємо розглянути ці питання, щоб задовольнити вимоги тих людей, які сьогодні обурюючись ходять по вулицях і не бачать подальшої перспективи», - зазначив Константинов у відеозверненні.

Він запевнив, що кримський парламент продовжує працювати у штатному режимі, незважаючи на події, що відбуваються в Україні та Криму, передає «Інтерфакс-Україна».

«Ситуація залишається напруженою. Вчора був спровокований конфлікт. Радикальні елементи не дали нам провести позачергове засідання Верховної Ради. Сьогодні я своїм рішенням організував позачергове засідання Верховної Ради, на якому ми будемо обговорювати найбільш актуальні питання на сьогодні для автономії», - підкреслив Константинов.

Нагадаємо, в Криму мають намір провести референдум щодо розширення повноважень регіону.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

470