У Львівській облдержадміністрації відкрито єдине вікно прийому зброї і боєприпасів, викрадених громадянами під час масових заворушень. Про це заявив начальник Львівського міськуправління ГУМВС України в області Сергій Зюбаненко.

«Під час масових заворушень у Львові було викрадено певну кількість зброї та боєприпасів. Маю прохання до львів'ян з розумінням поставитися до того, що ця зброя має бути повернута в органи внутрішніх справ. Сьогодні було відкрито єдине вікно прийому цієї зброї і боєприпасів. Воно знаходиться в обласній державній адміністрації за адресою: вул. Винниченка, 18, 1-й поверх, приймальня громадян», - сказав він.

Зюбаненко зазначив, що громадяни, які добровільно здали зброю і боєприпаси, не будуть притягнуті до кримінальної або адміністративної відповідальності.

Крім того, особи, котрі не мають довіри до органів внутрішніх справ, які можуть будь-яким іншим чином передати цю зброю міській владі, а саме в районні адміністрації і Львівській міській раді. «Це питання погоджено з органами місцевого самоврядування», - зазначив начальник міськуправління.

Зюбаненко також повідомив, що криміногенна ситуація у Львові стабільна.

Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

382