Найближчим часом «Правий сектор» готується силою захопити офіс інформаційного агентства ГолосUA. Про це редакція повідомляє з посиланням на інформацію з неофіційних джерел.

«Зокрема, планується захоплення інформагентства, подібне захопленню вінницького телеканалу, щоб віщати необхідну для «Правого сектора» інформацію і перекрити можливість журналістам ГолосUA давати об'єктивну інформацію», - йдеться у повідомленні.
 

Директор ГолосUA Оксана Ващенко звертається до чинних силових структур, зокрема, до тимчасово виконуючого обов'язки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, голови СБУ Валентина Наливайченка та генерального прокурора Олега Махніцького, а також в.о. Президента України та голови Верховної Ради Олександра Турчинова з проханням запобігти силовому захопленню редакції ГолосUA і захистити журналістів від посягання екстремістських організацій.

Також Ващенко просить забезпечити безпеку редакції ГолосUA, та охорону редакції і надати можливість журналістам інформагентства виконувати свої службові обов'язки в режимі, який передбачає демократичне суспільство.

«Інформаційне агентство ГолосUA постійно запрошувало на свій майданчик різні політичні сили і давало їм можливість висловлювати свою точку зору, завжди сповідувало виключно демократичним принципам як у проведенні прес-конференцій, круглих столів і наповненні сайту ГолосUA, і в однойменній газеті. Якщо чинна влада проігнорує звернення нашого колективу, то нам нічого не залишиться, як усвідомити, що нова влада заодно з екстремістами і заохочує хаос і безладдя, які кояться в країні», - сказано у повідомленні.


Спасибі за Вашу активність, Ваше питання буде розглянуто модераторами найближчим часом

304